Hotel elektromos-autó töltőállomás

Wallbe elektromos-autó töltőállomás

A Bambara Hotel **** Felsőtárkányban is minket választott elektromosautó-töltő kialakítására. A kiemelkedő szolgáltatásokat kínáló szálloda az elektromos autóval érkezőknek további kényelmi szolgáltatást nyújt.
Kialakításra került 2 x 22kW teljesítményű töltési pont, amely RFID kártyás indítással rendelkezik. A fali töltő minden szempontból megfelel a jelenleg érvényes szabályzásnak, szabványnak.

A Bambara Hotelbe érkezők egy időben két elektromos vagy PHEV (plug in hibrid) autót tudnak tölteni akár 22 – 22 kW teljesítménnyel. Az átadott Wallbe Pro Plus készülék hiteles fogyasztásméréssel és távoli eléréssel rendelkezik, ezáltal minden töltés nyomon követhető. A kompakt kialakítású töltő nagy előnye, hogy egy készülékházban két különálló töltővel rendelkezik, ezért esetleges karbantartás esetén is használható a másik töltőpont. A beüzemelt Wallbe töltő prémium gyártók termékeiből készült, mint például Phoenix Contact töltésvezérlő, töltőkábel csatlakozó, ebből adódóan minimálisra csökkenthetőek az esetleges hibák lehetősége.

Apartman elektromos-autó töltőállomás

LuminanCity elektromos-autó töltőállomás

A LuninanCity fali töltője került beüzemelésre egy Balaton parti apartman házban, ahol az elektromos autóval érkező vendégek tölthetnek.
A fali töltők darabonként 22 kW teljesítményt képesek leadni, így minden elektromos és PHEV autó tölthető itt maximális töltőárammal.
A töltők azaz EVSE okos funkcióval van felszerelve, ezért kommunikálnak egymással, így nem terhelik túl az épület fogyasztását. A töltőállomás 2 x 22 kW teljesítményű.

A fali töltők hiteles fogyasztás méréssel rendelkeznek és naplóznak minden töltést, időponttal, indítókártya adatokkal és fogyasztással.
Az ügyfél kérésére a homlokzati szigetelésbe lett a töltőállomás kábelezés elhelyezve, az erős és a gyenge áram.
A LuminanCity magyar gyártó terméke emellett saját fejlesztésű töltésvezérlővel és minőségi alkatrészekből gyártják.

Otthoni elektromos-autó töltő

ABB elektromos-autó fali EVSE

Az ABB Terra AC fali töltője került beüzemelésre több családi házba, ahol elektromos autót és PHEV hibridet is tölthetnek már gyorsan az otthoni olcsó’ árammal.
A fali töltő 22 kW teljesítményt képesek leadni, így minden elektromos és PHEV autó tölthető itt maximális töltőárammal.
Az Wallbox azaz EVSE Smart funkcióval van ellátva, applikációval és esetlegesen webes felületen is követhető a töltés. Beépítésre került professzionális ABB fogyasztásmérővel könnyen nyomon követhető az épület teljes fogyasztása. Ez a mérő a töltővel kommunikál ennek megfelelően változik az autó töltőárama, így nem terhelik túl az épület elektromos fogyasztását. Nem szükséges a drága áram szolgáltatói teljesítmény bővítés. A fali töltő 22 kW teljesítményű azaz 3 x 32 A töltőáramra képes

A fali töltő hiteles fogyasztás méréssel nem rendelkezik (opcionálisan kérhető hiteles méréssel) otthoni töltéshez nem szükséges, de így is naplóznak minden töltést, időponttal, adatokkal és fogyasztással.
Az egyik ügyfél kérésére a homlokzati szigetelésre lett rögzítve töltő, a kábelezés rejtve van ezért az nem látható. Erős és a gyengeáramú körök is kiépítésre kerültek. A töltő EVSE készülék online bármikor elérhető LAN kapcsolaton keresztül.
A másik ügyfél a garázsba kérte a beüzemelést a fali töltőnek, falon kívüli műanyag csatornával kérte a kábelezést.
A képeken látható próbálunk mindig a minőségi, szép munkavégzésre törekedni.
Az ABB svájci gyártó terméke, saját fejlesztésű töltő és minőségi alkatrészekből gyártják.

Webasto elektromos-autó fali EVSE

A Webasto Pure fali töltője került beüzemelésre több családi házba, ahol elektromos autót és PHEV hibridet is tölthetnek  gyorsan otthon, kedvezőbb áron mint a közterületeken.
A fali töltő 22 kW teljesítményű, ezáltal a legtöbb elektromos és PHEV autó tölthető  max. töltőárammal.
A telepített Wallbox azaz EVSE alapfunkcióval van ellátva, applikációval és esetlegesen webes felületen is nem követhető a töltés. A készülék plug and charge azaz csak csatlakoztatjuk a tölteni kívánt járművet a Type 2 csatlakozóval és indul a töltés. A beüzemelt beépített töltőkábeles Webasto Pure 4.5 méter hosszú Type 2 csatlakozós töltőkábellel szerelt. Ezért sokkal kényelmesebb a használata, mint a Type 2 csatlakozó aljzatos fali töltőállomásoknak. Igény esetén lehetséges a 7 méter hosszú töltőkábellel történő megrendelés is. A készülék állítható töltőárammal rendelkezik. Ezért nem minden esetben szükséges a áramszolgáltatói teljesítmény bővítés. A fali töltő 22 kW teljesítményű azaz 3 x 32 A töltőáramra képes, elérhető 11 kW-os verzió is.

Segítségre van szüksége?

Írjon nekünk, ha segítséget szeretne kérni a töltő vagy töltőkábel kiválasztásban, vagy egyéb töltéssel, telepítéssel kapcsolatos kérdés esetén is! A lehető leggyorsabban megválaszoljuk kérdését.

Ajánlatkérés