Barion Pixel Skip to main content

Miért az e-mobilitást és a töltés?

Üdvözlöm! Pataki Tamás vagyok, második generációs villanyszerelő. A családi hagyományokat követve, akár csak édesapám, én is villanyszereléssel foglalkozom.

2019- óta a villanyszerelés egy nemrégiben alakult specifikus területén tevékenykedem, ami nem más, mint az elektromos autó töltőállomások szerelése, beüzemelése valamint értékesítése, továbbá szorosan ehhez kapcsolódóan az e-cartolto.hu honlap üzemeltetése.

Az e-cartolto.hu elektromos autó töltőállomások telepítésével és forgalmazásával foglalkozik, amely azért jött létre, hogy az elektromos autók tulajdonosai a környezetünk megóvása mellett, a saját biztonságukat is garantálhassák.

Webáruházunkban minőségi töltőkábelek és töltők széles választékát találja, továbbá amennyiben nem biztos a dolgában, és nem tudja kiválasztani, hogy mely termékünk illik leginkább az Ön autójához, igény esetén állunk rendelkezésére a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában is.

Célkitűzésünk, hogy otthon és egyéb helyszíneken biztonságos töltést tudjunk garantálni Ügyfeleinknek minden körülmények között. Magánszemélyek részére biztosítjuk a lehetőséget, hogy elektromos autójukat akár pár óra alatt feltöltsék otthonukban. A lakóparkok és vállalatok, szállodák részére pedig olyan töltési lehetőséget kínálunk, amely a gyors töltés mellett számos egyéb hasznos funkciót kínál, például hiteles fogyasztásmérés, felhasználó azonosítás.

Forgalmazott márkáinkReferencia munkáink
E-cartöltő ügyvezető, e-cartolto.hu rólunk
error: A tartalom védett!!