Az e Car Töltő bemutatása. Miért választottuk az e-mobilitást?

E-cartöltő ügyvezető, e-cartolto.hu rólunk

Üdvözlöm!
Először is szeretnék bemutatkozni, Pataki Tamás vagyok, második generációs villanyszerelő. A családi hagyományokat követve, akár csak édesapám, én is szereléssel foglalkozom.
A villanyszerelés egy nemrégiben alakult specifikus területén tevékenykedem, ami nem más, mint az elektromos autó töltőállomások szerelése, beüzemelése valamint értékesítése, továbbá szorosan ehhez kapcsolódóan az E-cartolto.hu honlap üzemeltetése.
Az e-cartolto.hu elektromos autó töltőállomások telepítésével és forgalmazásával foglalkozik, amely azért jött létre, hogy az elektromos autók tulajdonosai a környezetünk megóvása mellett, a saját biztonságukat is garantálhassák. Webáruházunkban minőségi töltőkábelek és töltők széles választékát találja, továbbá amennyiben nem biztos a dolgában, és nem tudja kiválasztani, hogy mely termékünk illik leginkább az Ön autójához, igény esetén állunk rendelkezésére a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában is. Célkitűzésünk, hogy otthon és egyéb helyszíneken biztonságos töltést tudjunk garantálni Ügyfeleinknek minden körülmények között. Magánszemélyek részére biztosítjuk a lehetőséget, hogy elektromos autójukat akár pár óra alatt feltöltsék otthonukban. A lakóparkok és vállalatok, szállodák részére pedig olyan töltési lehetőséget kínálunk, amely a gyors töltés mellett számos egyéb hasznos funkciót kínál, például hiteles fogyasztásmérés , felhasználó azonosítás.