Barion Pixel Skip to main content

Gyakran ismételt kérdések

 1. Mi a rendelési folyamat?
  Vállaszd ki a megfelelő terméket, add a kosárhoz, utána kosárban ellenőrizheted, és végül fizetési és szállítási lehetőségeket találod .
 2. Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?
    Elfogadott fizetési mód:
  – hitelkártya, Barion rendszerén keresztül.
  – bankiátutalás
  – utánvétel
 3. Hogyan vehetem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal?
  Ügyfélszolgálat elérhetőségek

Mi az a EVSE?

Az EVSE egy rövidítés  Electric Vehicle Supply Equipment, magyarul Elektromos Járművet Tápláló Eszközként fordítható. Itthon általában töltőnek hívják.

Ha nem vagyok benne biztos, hogy milyen típusra van szükségem, EVSE és/vagy töltőkábel jó az autómhoz?

Állunk rendelkezésére kérem, keressen minket bizalommal és segítünk a megfelelő típus kiválasztásában!

16 amperes vagy 32 amperes?

Az áramerősség is fontos tényező a választásnál. Magasabb értékkel rendelkezők kompatibilisek a kisebb értékűvel, de fordított esetben már nem. Tehát a 32 Amperes kábel megfelelő a 16 A töltésre is, de a 16 Amperes kábellel nem lehetséges a 32 A töltés.

Többféle áramerősségre kaphatóak kábelek: 16 A,  20 A vagy 32 Amperre méretezve. További kérdés esetén állunk rendelkezésére, kérem keressen minket bizalommal!

Mi az a OCPP?

Az OCPP egy rövidítés. OCPP=Open Charge Point Protocol, azaz tulajdonképp a töltőállomások nyílt, szabadon rendelkezésre álló kommunikációs protokollja. Ezen keresztül vezérelhető és érhető el a készülékben tárolt adatok.

Hogyan tudom a garanciát érvényesíteni?

Minimum 12 hónapos a jótállás. Az érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla bemutatása.  Minden esetben először kivizsgálással történik. Cserére csak a hiba megállapítása után van lehetőség.

Mi az a RFID?

RFID (proximity kártya): bankkártyához, szállodai kártyához hasonló plastic kártya, amellyel indítható a töltés. Utólagosan könnyen követhető a kártya (töltő) használata.

Mi az beépített fi-relé?

töltő gyártója a készüléket integrált elektronikus szivárgó egyenáram védelemmel látta el. Szabvány írja elő a szükségességét, életvédelmi célokat lát el.

Úgy tűnik nem megfelelő terméket vásároltam az e-cartolto.hu-ról. Mit tegyek?

Egyszerűen küldje vissza nekünk az eredeti csomagolásban, számlával együtt és mi kicseréljük a megfelelő termékre. Feltéve, ha az nincs használva.

Szállítási idő e-cartolto.hu-ról? Mikor kapom meg a terméket?

Minden terméknél fel van tüntetve a termék státusza.:

 • Alapvető esetben ahol nincs feltüntetve: 1 – 3 munkanapon belül
 • Engedélyezett utánrendelésre3 – 10 munkanap , de megrendelés után pontosítunk (kivétel egyedi megrendelés: szín , méret egyéb opció esetén a gyártó határozza meg a szállítás időpontját)
 • Elfogyott: ezek a termékek már nem vásárolhatóak

Kérdése van? Kérjen ajánlatot!

Írjon nekünk, ha segítséget szeretne kérni a töltő vagy töltőkábel választásban, egyéb töltéssel vagy telepítéssel kapcsolatos kérdés esetén is. Pár órán belül megválaszoljuk kérdését!

error: A tartalom védett!!