Forgalmazott márkáink!

Tekintse meg milyen márkáknak szavaztunk bizalmat!

 

Schneider electric elektromos autó töltés

Schneider Electric

A Schneider Electric az energiamenedzsment és automatizálás digitális átalakításának éllovasa az otthonok, épületek, adatközpontok, infrastruktúrák és ipari létesítmények területén.
A 100 országra kiterjedő nemzetközi jelenlétével a vállalat vezető szerepet tölt be a közép- és kisfeszültségű, valamint biztonsági energiaelosztás és az automatizálási rendszerek területén.
Alapítva: 1836., Le Creusot, Franciaország Székhely: Rueil-Malmaison, Franciaország

 

 

 

 

ABB elektromos autó töltés

ABB

Az ABB az innovatív technológiák vezető fejlesztője és szállítója az energetikai termékek, a robotika és hajtások, az ipari automatizálás és az energetikai hálózatok terén. Termékeit világszerte a közüzemi energiaszektorban, az iparban, a közlekedésben és az infrastrukturális szektorban működő ügyfeleinek kínálja. Az innováció terén a több, mint 130 éves múlttal rendelkező ABB napjainkban az ipari digitalizálás jövőjét formálja, meghatározó szerepet játszik az energetika átalakításában és a negyedik ipari forradalomban is. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) teljesen elektromos meghajtású autók számára rendezett versenysorozatát, a Formula-E-t névadó partnereként támogató ABB az e-mobilitás határainak kitolásával jelentősen hozzájárul a fenntartható jövő építéséhez. Az ABB több mint 100 országban működik, és 136 000 főt alkalmaz.

A cégcsoport magyarországi vállalata az ABB Kft több mint 20 éve folyamatosan bővülő termék- és szolgáltatáspalettával van jelen a hazai piacon.
Magyarországon 1 200 helyszínen több mint 50 000 villamosipari berendezést telepített már, valamint számos innovatív fejlesztést kezdeményeztek, például az E-Mobility Network alapítóinak egyike is az ABB. Az eltelt két évtized alatt az ABB Kft. több mint 200 milliárd forint értékében valósított meg projekteket a legnagyobb ipari vállalatok számára.

 

 

 

 

Webasto elektromos autó töltés

Webasto

A Webasto szinte minden autógyártó globális innovatív rendszer partnereként működik és 1901-es megalapítása óta családi tulajdonban van. Fő profilunk a tető- és nyithatótető-rendszerek, fűtő- és hűtőrendszerek, valamint töltési megoldások és akkumulátor-rendszerek fejlesztése, illetve gyártása az elektromos mobilitás jövőjéért. Vállalatunk az autóipar 100 legnagyobb beszállítójának egyike.

 

 

 

 

Phoenix contact elektromos autó töltés

Phoenix Contact

Finnországtól Dél-Afrikáig, Mexikótól Japánig: mindenhol ott van. Rendkívül fontos számunkra az Önnel való személyes kapcsolat – ember és ember között. Ezért személyesen gondoskodunk Önről, függetlenül attól, hogy éppen a világ melyik részén van.
A Phoenix Contact gyökerei Németországból erednek, a székhelyünk pedig Blombergben található. 1923-as alapításunk óta együtt nőttünk a feladatainkkal. Ez éppen úgy érvényes a termelésre és a technikára, mint a termékek és működési területek sokféleségére.
A németországi Phoenix Contact csoport tizenkét vállalatból áll. Mindegyikük küldetése egyértelmű: a legjobb megoldást kínáljuk Önnek az elektrotechnikai kihívásokhoz.
Szakértő tanácsadás mindenhol.
A leggyorsabb kapcsolat a Phoenix Contact-tal: telephelyeink az Ön közelében. A világon mindenhol megtalál minket személyes, helybéli kapcsolattartóval. Globális szereplőként az egész világon otthon vagyunk. Termékeinkre és szolgáltatásainkra nemzetközi igény van, ezért mindig ott vagyunk, ahol Önnek szüksége van ránk.
Világszerte 50 leányvállalatunk és körülbelül 30 képviseletünk gondoskodik a szakértő tanácsadásról és a pontos szállításról.

Honnan is ismerhetem?
Rendszeresen találkozhatunk ezzel a márkával, ha közületi villámtöltést használunk, mivel ott a legtöbb állomás ilyen márkájú kábellel van szerelve. Nem csak kábelt és csatlakozókat gyárt a töltőállomásokhoz, hanem egyéb fő alkatrészt is, pl. töltésvezérlőt is.

 

luminancity töltő, elektromos autó magyar töltő

LuminanCity, Magyar elektromos autó töltő gyártó

A LuminanCity irányítás technikával foglalkozó Magyar cégcsoport tagja. Kiváló minőségű termék , moduláris felépítésű töltőit csak prémium gyártok termékeiből állítják össze, melyet saját fejlesztésű töltésvezérlője szabályoz, amit a harmadik fél által is minősítettek.