Barion Pixel Skip to main content

Tekintse meg milyen töltő és kiegészítő gyártóknak szavaztunk bizalmat!

ABB elektromos autó töltés

ABB töltőkábel és töltő alkatrész gyártó

Az ABB az innovatív technológiák vezető fejlesztője és szállítója az energetikai termékek, a robotika és hajtások, az ipari automatizálás és az energetikai hálózatok terén. Termékeit világszerte a közüzemi energiaszektorban, az iparban, a közlekedésben és az infrastrukturális szektorban működő ügyfeleinek kínálja. Az innováció terén a több, mint 130 éves múlttal rendelkező ABB napjainkban az ipari digitalizálás jövőjét formálja, meghatározó szerepet játszik az energetika átalakításában és a negyedik ipari forradalomban is. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) teljesen elektromos meghajtású autók számára rendezett versenysorozatát, a Formula-E-t névadó partnereként támogató ABB az e-mobilitás határainak kitolásával jelentősen hozzájárul a fenntartható jövő építéséhez. Az ABB több mint 100 országban működik, és 136 000 főt alkalmaz.

A cégcsoport magyarországi vállalata az ABB Kft. több mint 20 éve folyamatosan bővülő termék- és szolgáltatáspalettával van jelen a hazai piacon. Magyarországon 1 200 helyszínen több mint 50 000 villamosipari berendezést telepített már, valamint számos innovatív fejlesztést kezdeményeztek, például az E-Mobility Network alapítóinak egyike is az ABB.

Duosida töltőgyártó logó

Duosida töltőkábel és töltő gyártó

Duosida
Kedvező árazású termékcsalád, amit kínai gyártó készít. forgalmazott típusok, töltő, fali töltő, töltőkábel

logo harting

Harting töltőkábel gyártó

HARTING Technology Group-ról:

 • alapítás éve: 1945
 • központ: Espelkamp, Németország
 • E-Mobility termékcsaládunkat és elsőként szállítottunk töltőkábeleket a BMW és a Volkswagen Group számára.
 • árbevétel 2019/2020 üzleti évben: 759 millió EUR
 • alkalmazottak száma: 5 500
 • elhelyezkedés: 14 gyár (5 Németországban), 8 R&D, 44 leányvállalat
 • fő termékvonalak:
  • csatlakozók (ipari nehézcsatlakozók, interfész, eszköz, érzékelő, DIN 41 612, metrikus, TCA, mini koax, multi-koaxiális, optikai adatátvitel, M8/M12, RJ45)
  • ipari Ethernet megoldások (switch, kábel, csatlakozó)
  • csatlakozókkal készreszerelt  kábelek (M8/M12, kül- és beltéri telekommunikáció, optikai és réz terepi busz, Fast és Gigabit Ethernet)

A HARTING Magyarország Kft. a HARTING Technology Group magyarországi leányvállalata; teljes körű műszaki, logisztikai és értékesítési támogatást nyújtunk Magyarországon

LuminanCity töltő gyártó

A LuminanCity irányítás technikával foglalkozó Magyar cégcsoport tagja. Kiváló minőségű termék , moduláris felépítésű töltőit csak prémium gyártok termékeiből állítják össze, melyet saját fejlesztésű töltésvezérlője szabályoz, amit a harmadik fél által is minősítettek.

Phoenix contact elektromos autó töltés

Phoenix Contact töltő és alkatrész gyártó

A Phoenix Contact-ot Németországban alapították 1923-ban, a kezdetben sorkapcsok gyártásával foglalkozó cég a közel száz év alatt nagy fejlődésen és növekedésen ment keresztül. Világszerte 50 leányvállalattal és körülbelül 30 képviselettel rendelkezik, több, mint 60.000 különféle terméket gyárt.

A Phoenix Contact csoport tizenkét vállalatból áll. Mindegyikük küldetése egyértelmű: a legjobb megoldást kínálni elektrotechnikai kihívásokhoz. A 2013. januárjában alapított vállalata, a Phoenix Contact E-Mobility GmbH ma már közel 300 munkatársat foglalkoztat. A Phoenix Contact csoport keretében ez a cég a töltéstechnika tudásközpontja az elektromobilitás területén. Teljes körű szállítóként összetevőket és megoldásokat állít elő mind a töltőhálózatok számára, mind a járműoldali töltőinterfészekhez.

Termékválasztéka a töltőállomástól az elektromos autóig, lefedi a teljes töltési folyamatot. Ide tartoznak a töltőkábelek, a dugaszolható töltőaljzatok és a vezérlők a mindenféle elektromos járművek egyen- és váltakozó áramú töltéséhez. 

Schrack töltő gyártó logó

Schrack Technik töltő és alkatrész gyártó

TÖBB, MINT 100 ÉVE EURÓPÁBAN: A Schrack Technik Csoport a világ egyik vezető technológiai vállalata, mely az energiaelosztás és adatátvitel termékeire és megoldásaira szakosodott. A cég komplett termékpalettája a kapcsolószekrényektől, reléktől, megszakítóktól a biztonsági világítás és az adatátviteli hálózatokig biztosít átfogó kínálatot ügyfelei számára. Portfoliója lefedi a villamos ipar teljes spektrumát. A stratégiai fontosságú területeken, mint a megszakítók, hálózati technológia, biztonsági világítás és relék a Schrack Technik piacvezető pozíciót tölt be.

TÖBB, MINT 25 ÉVE MAGYARORSZÁGON: A cég magyarországi leányvállalata budapesti központtal több, mint 20 éve alakult.

 A Schrack nagy hangsúlyt fektet az időgarantált szállításra. Ausztriában, Bécs mellett működik a Schrack Technik logisztikai centruma. Erre a raktárbázisra alapozva indította el a cég Magyarországon 24 órás kiszállítását.

Schneider electric elektromos autó töltés

Schneider Electric töltőkábel és töltő alkatrész gyártó

A Schneider Electric az energiamenedzsment és automatizálás digitális átalakításának éllovasa az otthonok, épületek, adatközpontok, infrastruktúrák és ipari létesítmények területén.

A 100 országra kiterjedő nemzetközi jelenlétével a vállalat vezető szerepet tölt be a közép- és kisfeszültségű, valamint biztonsági energiaelosztás és az automatizálási rendszerek területén.

Alapítva: 1836., Le Creusot, Franciaország Székhely: Rueil-Malmaison, Franciaország.

Wallbe töltő gyártó

Wallbe töltő gyártó

A Wallbe németországi elektromos autó- töltő gyártó, termékeik között szerepelnek az egyszerű otthoni plug & charge készülékektől a prémium anyaghasználatú letisztult fali töltőkig. Emellett a vállalati és üzleti célra is készítenek berendezéseket, ahol nyomon követhető minden töltés és integrálható back-end rendszerekbe ezáltal fizetős szolgáltatás is kiépíthető.

Webasto elektromos autó töltés

Webasto töltő és töltőkábel gyártó

A Webasto szinte minden autógyártó globális innovatív rendszer partnereként működik és 1901-es megalapítása óta családi tulajdonban van. Fő profilunk a tető- és nyithatótető-rendszerek, fűtő- és hűtőrendszerek, valamint töltési megoldások és akkumulátor-rendszerek fejlesztése, illetve gyártása az elektromos mobilitás jövőjéért.

Vállalatunk az autóipar 100 legnagyobb beszállítójának egyike.

Segítségre van szüksége?

Írjon nekünk, ha segítséget szeretne kérni a töltő vagy töltőkábel kiválasztásban, vagy egyéb töltéssel, telepítéssel kapcsolatos kérdés esetén is! A lehető leggyorsabban megválaszoljuk kérdését.

Ajánlatkérés

További információk

error: A tartalom védett!!