Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a EVSE?

Az EVSE egy rövidítés  Electric Vehicle Supply Equipment, magyarul Elektromos Járművet Tápláló Eszközként fordítható. Itthon általában töltőnek hívják.

Ha nem vagyok benne biztos, hogy milyen típusra van szükségem, EVSE és/vagy töltőkábel jó az autómhoz?

Állunk rendelkezésére kérem, keressen minket bizalommal és segítünk a megfelelő típus kiválasztásában!

16 amperes vagy 32 amperes?

Az áramerősség is fontos tényező a választásnál. Magasabb értékkel rendelkezők kompatibilisek a kisebb értékűvel, de fordított esetben már nem. Tehát a 32 Amperes kábel megfelelő a 16 A töltésre is, de a 16 Amperes kábellel nem lehetséges a 32 A töltés.
Többféle áramerősségre kaphatóak kábelek: 16 A,  20 A vagy 32 Amperre méretezve. További kérdés esetén állunk rendelkezésére, kérem keressen minket bizalommal!

Mi az a OCPP?

Az OCPP egy rövidítés. OCPP=Open Charge Point Protocol, azaz tulajdonképp a töltőállomások nyílt, szabadon rendelkezésre álló kommunikációs protokollja. Ezen keresztül vezérelhető és érhető el a készülékben tárolt adatok.

Hogyan tudom a garanciát érvényesíteni?

Minimum 12 hónapos a jótállás. Az érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla bemutatása.  Minden esetben először kivizsgálással történik. Cserére csak a hiba megállapítása után van lehetőség.

Mi az a RFID?

RFID (proximity kártya): bankkártyához, szállodai kártyához hasonló plastic kártya, amellyel indítható a töltés. Utólagosan könnyen követhető a kártya (töltő) használata.

Mi az beépített fi-relé?

A töltő gyártója a készüléket integrált elektronikus szivárgó egyenáram védelemmel látta el. Szabvány írja elő a szükségességét, életvédelmi célokat lát el.

Úgy tűnik nem megfelelő terméket vásároltam az e-cartolto.hu-ról. Mit tegyek?

Egyszerűen küldje vissza nekünk az eredeti csomagolásban, számlával együtt és mi kicseréljük a megfelelő termékre. Feltéve, ha az nincs használva.

Szállítási idő e-cartolto.hu-ról? Mikor kapom meg a terméket?

Minden terméknél fel van tüntetve a termék státusza.:
Alapvető esetben ahol nincs feltüntetve: 1 – 3 munkanapon belül
Engedélyezett utánrendelésre: 3 – 10 munkanap , de megrendelés után pontosítunk (kivétel egyedi megrendelés: szín , méret egyéb opció esetén a gyártó határozza meg a szállítás időpontját)
Elfogyott: ezek a termékek már nem vásárolhatóak